vsi
play-small
O NAS

O NAS

 

Smo prva radijska postaja na Gorenjskem in ena najstarejših v Sloveniji nasploh, saj delujemo brez prekinitve že od leta 1962. V teh letih smo se okrepili in se vam še bolj približali.

 

Naš program, ki poteka iz studia 24 ur na dan, je sestavljen tako, da ga poslušajo različne generacije. Pripravlja ga 22 članska mlada, vendar radijsko izurjena ekipa. Jutra obarvamo z novicami in zanimivimi igrami, redno spremljamo razmere na cestah in mejnih prehodih. Zanimivih informacij zberemo toliko, da pripravljamo kratka poročila 6 krat dnevno, od tega dvakrat s poudarkom na Gorenjski. Del dopoldneva posvetimo vsebinam, zanimivim za najširšo populacijo (borza dela, pregled tiska, črna kronika, Gorenjski novorojenčki, različni napovedniki).

 

 

 

V programu je tudi prostor za obilico glasbe - predvsem popularne -, ki jo posluša najširši krog poslušalcev. Mednje vsekakor sodi tudi tista množica ljudi, ki se dnevno vozi iz Ljubljane na Gorenjsko, oziroma z Gorenjske v Ljubljano. Nekako tej populaciji je prilagojen tudi ostali program. Predvsem vikendi so obarvani glasbeno, saj se zvrsti plejada različnih, tematsko opredeljenih glasbenih oddaj. V tem okviru se tudi glasbeni gostje radi odzovejo povabilu v studio. Med tednom pa pripravljamo poslušalcem prijazne in zanimive, produkcijsko dokaj zahtevne oddaje različnih žanrov. Tudi marsikakšen praktičen nasvet ugleda luč dneva na valovih Radia Gorenc. Oglaševalski termini so vsako uro in 15 minut.

 

Oglaševalski čas je razporejen tako, da za poslušalca ni obremenjujoč. Tako se praviloma nikoli ne zgodi, da bi enega za drugim zavrteli več kot 3 oglase. Zaradi tega prejemamo pohvale od drugih, visoko zadovoljni pa so tudi oglaševalci, saj je vsak predvajani oglas bolj slišan kot drugje.

Pogoji uporabe      Avtorji      ©2015-2018 Radio Gorenc      footi_fb      foot_twitter      footi_mail