vsi
play-small
begunci
Obvestila

IZVLEČEK IZ PRAVIL O OBSEGU, POGOJIH IN NAČINU POROČANJA V ČASU REFERENDUMSKE KAMPANJE ZA REFERENDUM O ZAKONU O IZGRADNJI, UPRAVLJANJU IN GOSPODARJENJU Z DRUGIM TIROM ŽELEZNIŠKE PROGE DIVAČA-KOPER (ZIUGDT), KI BO 24.9.2017

 

V skladu z zakonom o volilni in referendumski kampanji ter z Odlokom o razpisu zakonodajnega referenduma  o Zakonu o izgradnji, upravljanju in gospodarjenju z drugim tirom železniške proge Divača-Koper (ZIUGDT), ki bo potekal 24. septembra 2017,  je Radio Gorenc sprejel PRAVILA O OBSEGU, POGOJIH IN NAČINU POROČANJA V ČASU REFERENDUMSKE KAMPANJE ZA O IZGRADNJI, UPRAVLJANJU IN GOSPODARJENJU Z DRUGIM TIROM ŽELEZNIŠKE PROGE DIVAČA-KOPER (ZIUGDT).

 

Radio Gorenc bo spremljanje REFERENDUMSKE KAMPANJE uvrstil v svoj program v informativni in oglasni del. Radio Gorenc bo zagotovil vsem organizatorjem volilne kampanje enake pogoje za oglaševanje, za katerega veljajo redne cene po veljavnem ceniku.

O obsegu, vsebini novinarskih prispevkov in oddaj, ki govorijo o referendumski kampanji, odloča uredništvo samostojno, v skladu s svojo uredniško politiko.

Ugovore zoper morebitne nepravilnosti pri izvajanju teh pravil sprejema odgovorna urednica Radia Gorenc. Ugovor je potrebno nasloviti v pisni obliki, vsebovati mora opis nepravilnosti in podatke o naslovu, kamor ugovarjajoči želi prejeti odgovor.

 

24 ur pred dnevom glasovanja je čas predvolilnega molka, ki bo veljal za vsebine in način poročanja vse do zaprtja volišč v nedeljo, 24. septembra 2017.

Naročila oglasov, obvestil in drugih volilnih sporočil sprejema Radio Gorenc po telefonu na številkah 04 59 25 602 ali 04 59 25 600 in po e-pošti na naslov urednik@radiogorenc.si

 

 

Pogoji uporabe      Avtorji      ©2015 Radio Gorenc      footi_fb      foot_twitter      footi_mail