vsi
play-small
begunci
Obvestila

NOGOMETNI SPEKTAKEL SMEHA


13.7.2018 OB 17. URI!

 


Nogometni spektakel smeha se bo odvijal 13. julija ob 17. uri na Nogometnem stadionu v Kranju. Ekipa Radia Gorenc se bo pomerila proti Ekipi ljubiteljev smeha – to ste naši poslušalci. Ekipi se bosta pomerili v enajstmetrovkah in v mali tekmi nogometa.


 
     Dogodek pripravljamo v sodelovanju z Nogometnim klubom Triglav Kranj!


           SODELUJOČE NA SAMEM DOGODKU ČAKAJO TUDI NAGRADE!
 
NAVODILA:
Prijave sprejemamo preko sms-a na številko 031 33 22 11.

Prijavite se lahko od ponedeljka 2. 7. do ponedeljka 9. 7 2018.  Žrebanje sodelujočih bo v ponedeljek 9. 7. 2018 v jutranjem programu.

Ob prijavi morate nujno napisati: Ime in primek, starost in kraj iz katerega prihajate.
 
*Organizator nagradne igre »Nogometni spektakel smeha« (v nadaljevanju: nagradna igra) je Radio Gorenc d.o.o., Balos 4, 4290 TRŽIČ, m. š. 5053471, d. š. 36862126 (v nadaljevanju: organizator).
 
* V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji, razen zaposleni na Radiu Gorenc. Mladoletne osebe lahko sodelujejo s privolitvijo staršev oziroma njihovega zakonitega zastopnika. V žrebanje bodo vključeni vsi, ki se strinjajo s pogoji sodelovanja.
 
*Glede na to, da bodo sodelujoči razglašeni v etru Radia Gorenc, sodelujoči v nagradni igri z registracijo hkrati soglaša z objavo svojih osebnih podatkov, ki bodo uporabljeni zgolj za to nagradno igro. Pri prijavah se upoštevajo samo tisti, ki bodo pripisali tudi svoje podatke: ime in priimek, starost in kraj bivanja. Starosti ne bomo javno objavili, zgolj ime in kraj od koder sodelujoči prihaja. Primer: V ekipi ljubiteljev smeha, ki se bo pomerila z ekipo Radia Gorenc bo tudi Janez iz Kranja.

 

 

 

Pogoji uporabe      Avtorji      ©2015-2018 Radio Gorenc      footi_fb      foot_twitter      footi_mail