vsi
play-small
ODDAJE

Oddaje na Radiu Gorenc

 

PROGRAM RADIA GORENC

Več

 

 

1

Jutranja Peškarija

Humorist Peška je z vami v živo vsako jutro ob 7:20 v oddaji Dobro jutro Peška, ko se kar petnajst minut lahko smejite njegovim vicem. Nasmejite se lahko tudi vsako popoldne ob 17:10 ob oddaji The best of Mr. Peška in vsako nedeljo ob 14:30..


Več
 

 

1

Kuharija z mojstrom Peško

Vsak dan od ponedeljka do petka je na sporedu rubrika 'Kuharija z mojstrom Peško'. Voditelj in humorist Peška ob 10.10 uri poslušalcem predlaga dnevni izbor kosila, ki ga začini s humorjem, da so jedi še bolj okusne in prijetne za brbončice.

 

Odlično se je izkazal kot eden izmed tekmovalcev televizijske oddaje Masterchef Slovenija 2017 in je eden izmed 16 najboljših amaterskih kuharjev v Sloveniji.


Več
 

 

1

Četrtkov polet z Zlobcem

Preživite četrtkovo popoldne v družbi pilota Zlobca in se zabavajte ob zanimivih temah in odlični glasbi ter se potopite v dobre tastare za uvod v petek. Na sporedu: Vsak četrtek od 14.00 do 17.00 ure.


Več
 

 

1

Gorenc & Avto

Avtomobilistična oddaja na Radiu Gorenc je na sporedu vsak torek ob 17.15. Avtor Marjan Potrata vam vsak teden prinese sveže novice iz sveta avtomobilizma, varnosti, pokuka pa tudi v zgodovino in nove tehnologije v avto industriji.


Več
 

 

 

1

Veselica s Podokničarjem

Franc Pestotnik je kot voditelj ali humorist dal pečat številnim prireditvam, ki so danes tradicionalne. Skoraj 30 let pa že pripravlja Dnevnikovo podoknico. Na radiu Gorenc bo razveseljeval poslušalce vsako sredo od 15. do 17. ure.


Več
 

 

1

Kolovrat domačih z Marijanom Murkom

Oddaja z Marijanom Murkom za ljubitelje domačih viž - ura in pol izbrane narodno zabavne glasbe – vsako nedeljo od 9:10 do 10:40.


Več
 

 

1

Otroška oddaja Pika Poka

Vsako soboto med 8h in 9.30h se pridružite prijetni otroški oddaji, v kateri ne manjka zanimivih tem, seveda pa vas v tem času zabava tudi odlična otroška glasba, otroci se voditelju lahko tudi pridružite po telefonu, z njim poklepetate in celo dobite lepo nagrado. Otrokom med vikendom namenjamo tudi PRAVLJICE – ob sobotah ob 7:45 in ob nedeljah ob 8h.


Več
 

 

1

Bencinski hlapi

Vsak drugi ponedeljek v mesecu med 18:05 in 18:50 na radiu Gorenc z Janjo Budič pokukamo v svet motorjev in starodobnikov. Avto-moto šport za vse generacije!


Več
 

 

1

Razmigajmo Gorence

Aleš Brun vsako sredo ob 11:20 gosti slovenske športnike. V oddaji pregledamo tudi aktualno dogajanje na športnem področju in napovemo dogodke, ki se v naslednjih dneh odvijajo predvsem na Gorenjskem in širši okolici. Ponovitvi prisluhnite v sredo ob 18h.


Več
 

 

1

Ekologija je zakon

Se tudi tebi včasih zazdi, da ljudje vse preveč posegamo v naravo in jo uničujemo, pa nimaš nobene moči, da bi to ustavil? Sedaj lahko! Vsak prvi in tretji četrtek ob 11:20 se Franci Kapler spopada z aktualnimi ekološkimi problemi, ki se pojavljajo tako v naši regiji, kot tudi na državnem in svetovnem nivoju. Z zanimivimi gosti, ki poslušalce seznanijo z dodatnimi informacijami, pa iščemo najboljše rešitve problema. Ponovitvi prisluhnite v soboto ob 16h.


Več
 

 

1

Oddaja Na poti uspeha

Oddaja je namenjena vsem , ki se srečujejo z vprašanjem, kako preživeti skozi celo življenje. Način življenja si začrtamo že z izbiro študija oziroma poklicne poti, kasneje z iskanjem zaposlitve in urejanjem financ. Vse nas tarejo iste težave, vsi se srečujemo s podobnimi življenjskimi preizkušnjami. Z oddajo skupaj rešujemo težave in skupaj s strokovnjaki z različnih področij iščemo primerne rešitve, ki nam olajšajo situacijo in nam pokažejo, da ne smemo obupati ob prvi težavi. Oddaja je na sporedu vsak drugi in četrti četrtek v mesecu ob 11:20.


Več
 

 

1

Smo, ker si pomagamo

Oddaja je namenjena vsem tistim, do katerih življenje na kakršenkoli način ni več prijazno in vsem tistim, ki so pripravljeni takim ljudem pomagati. Voditeljica Urša Mlakar skupaj s strokovnjaki odgovarja na vprašanja, povezana z zdravjem, socialo, humanitarnostjo … Ob koncu oddaje pa pregledamo tudi aktualna obvestila društev in drugih organizacij. Oddaja je na sporedu vsak ponedeljek ob 11:20.


Več
 

 

1

Mali oglasi

Dvakrat tedensko poslušalci lahko prodajajo, kupujejo, oddajajo … Poslušalci pokličejo neposredno v oddajo na telefonsko številko 04/ 59 59 59 5 in oddajo svoj oglas. Oddaja je na sporedu vsako nedeljo med 11:15 in 11:45.


Več
 

 

1

Kmetijsko gozdarska oddaja

Nasveti, razpisi, kmetijska mehanizacija ter najnovejše tehnične in tehnološke rešitve, vzgoja rastlin po biodinamičnem načelu. Vsako nedeljo ob 8.30, ponovitev ob 21.30.


Več
 

 

1

Novice iz občin

Dvakrat mesečno pripravimo novice iz občin Tržič, Šenčur, Bled, Cerklje, Naklo. Pridružijo se nam župani in predstavniki drugih organizacij, ki delujejo v občini. Novice so na sporedu ob 13:30, ponovitev pa istega dne ob 19h. Prisluhnete pa lahko tudi novicam iz občin Gorenja vas Poljane, Preddvor in Jesenice.


Več
 

 

1

Življenje v Tržiču

Vsak tretji četrtek ob 13:30 se nam pridruži župan občine Tržič v oddaji Življenje v Tržiču, kjer lahko prisluhnemo aktualnemu dogajanju v tržiški občini (ponovitev v nedeljo ob 13:30).


Več
 

 

Pogoji uporabe      Avtorji      ©2015-2018 Radio Gorenc      footi_fb      foot_twitter      footi_mail