vsi
play-small
Pogoji uporabe

Splošni pogoji uporabe in varovanje zasebnosti

 


Spletni portal na internetni povezavi www.radiogorenc.si upravlja podjetje Radio Gorenc d.o.o.

 

1. Izjava o varovanju zasebnosti

Pod nobenim pogojem ne bomo brez vašega izrecnega dovoljenja prodali, posredovali, prenesli ali posodili vaših osebnih oz. poslovnih podatkov tretji osebi, razen v primeru, če bi to od nas zahtevale pravne oblasti. Podatkov ne bomo uporabili v namen, ki bi kakor koli škodoval vam ali drugi vpleteni osebi. Vaših podatkov prav tako ne bomo uporabili za pošiljanje promocijske e-pošte ali drugega nezaželenega promocijskega materiala, razen če boste tako zahtevali in to možnost tudi potrdili na registracijskem obrazcu ali katerem drugem obrazcu na spletni strani www.radiogorenc.si. Vaša zasebnost ne bo kršena v nobeni obliki.

 

2. Registracija

Obiskovalci imajo na naši spletni strani možnost registracije. S tem si zagotovijo poglobljen vpogled v vsebine, ki so objavljene za registrirane uporabnike. Z registracijo na naši strani boste prejemali naša e-obvestila, če ste se pri vnosu podatkov tako odločili. Preko e-pošte ne boste prejemali drugega promocijskega materiala, razen če boste tako želeli. Od časa do časa boste prejeli sporočilo z informacijami, ki so pomembne za vas in nas. Registriranim uporabnikom zagotavljamo dostop do izbranih vsebin in možnosti, ki jih neregistrirani uporabniki nimajo.  Podatkov ne bomo posredovali drugim oglaševalcem ali prodajalcem, razen če nam tega ne boste sami dovolili. Registrirani uporabniki lahko kadar koli prekličejo svojo registracijo. Vašo zasebnost bomo zaščitili v okviru te izjave o varovanju zasebnosti tudi v primeru, če se boste odločili za preklic registracije.

 

3. Uveljavljanje določil o varovanju zasebnosti

Zaposleni na našem radiu, ki imajo dostop do podatkov o uporabnikih, so dolžni upoštevati ta določila o zasebnosti.

 

4. Dostop do vaših osebnih podatkov

Registrirani uporabniki naše spletne strani lahko pregledujejo in spreminjajo svoje osebne podatke.

 

5. Dnevniške datoteke

Uporabljamo IP-naslove za analizo trendov, upravljanje strani, sledenje gibanja uporabnikov in zbiramo demografske podatke za agregatno uporabo.

 

6. Povezave

Ta spletna stran vsebuje povezave do drugih strani. Radio Kranj ni odgovoren za določila o zasebnosti drugih spletnih strani. Našim uporabnikom svetujemo, naj preberejo določila o zasebnosti drugih spletnih strani. Naša določila o zasebnosti se tičejo le osebnih podatkov, ki smo jih zbrali na naši spletni strani.

 

7. Pristojnost

Če imate vprašanja, težave ali pritožbe glede določil o zasebnosti, jih lahko sporočite na info@radiogorenc.si

 
Pogoji uporabe      Avtorji      ©2015-2018 Radio Gorenc      footi_fb      foot_twitter      footi_mail